Czy wiesz, jak wyglądałoby życie bez pączków? My go sobie w ogóle nie wyobrażamy, dlatego otwieramy w Krakowie już czwarty punkt Dobrej Pączkarni! I pomyśleć, że na początku była tylko woda, drożdże, mąka, a teraz cała gama pączków i donutów z różnymi nadzieniami, posypkami i polewami do spróbowania! Nasi cukiernicy tworzą prawdziwe arcydzieła będące istną poezją dla podniebienia, a to wszystko w Krakowie, w przejściu podziemnym nr 2 pod skrzyżowaniem ulic Basztowa/Lubicz. Poznaj „od kuchni” jak z pasji do smaku i tradycji powstają taaakie pączki!
Pn.-Nd. 8:00-21:00
Kraków
przejście podziemne
ul. Basztowa/Lubicz
Dobra Pączkarnia to wyjątkowe miejsce, w którym codziennie powstają dla naszych Klientów tysiące słodkich specjałów. Pączki klasyczne z marmoladą, bestsellerowe różane i rafaello, oryginalne z adwokatem i czekoladą czy z bajecznie kolorową posypką - nasza wyobraźnia nie zna granic! Już dziś pomyśl o własnym słodkim biznesie, a zdradzimy Ci wszystkie tajniki naszej słodkiej receptury.
Dowiedz się więcej na temat naszej oferty franczyzowej. Poznaj Dobrą Pączkarnię od kuchni, ciesząc się smakiem i zapachem naszych pączków na wyciągnięcie ręki.
Zapraszamy do współpracy!