Dobra Pączkarnia- pączki z tradycją, nadziane ze smakiem

7 lutego, 2019

Codziennie wysmażają dla nas tysiące pączkowych specjałów- świeżych, smacznych, ręcznie wyrabianych na miejscu.

Pączki ze „Dobrej Pączkarni” wyróżnia coś więcej niż puszyste delikatne ciasto i bogate nadzienie. Dlaczego pączki ze „Dobrej Pączkarni” są takie pyszne? Ich sekret tkwi w niezmiennie wyjatkowym smaku, który powstał z połączeniea pasji i tradycji. W każdym pączku znajdziemy miłość i dbałość o składniki najwyższej jakości. Pączki sa ręcznie wyrabiane, nie zawierają sztucznych dodatków ani konserwantów.

„Dobra Pączkarnia” została założona w 1989 roku w Szczecinie, później rozrastała się na kolejne miasta. 28 listopada 2018 roku, w końcu dotarła do Płocka. Od tamtego dnia przy ulicy Królewieckiej 22 stoją niekończące się kolejki, zapach dochodzące zza witryny wciąż przyciągają ludzi. Biała czekolada z jagodą. nutella, tradycyjna róża a może budyń z wiśnią – to tylko niektóre z niesamowitych smaków pączków, które można nabyć przy Królewieckiej 22. W ofercie jest aż 50 różnych smaków!

Dobra Pączkarnia to wyjątkowe miejsce, w którym codziennie powstają dla naszych Klientów tysiące słodkich specjałów. Pączki klasyczne z marmoladą, bestsellerowe różane i rafaello, oryginalne z adwokatem i czekoladą czy z bajecznie kolorową posypką - nasza wyobraźnia nie zna granic! Już dziś pomyśl o własnym słodkim biznesie, a zdradzimy Ci wszystkie tajniki naszej słodkiej receptury.

Dowiedz się więcej na temat naszej oferty franczyzowej. Poznaj Dobrą Pączkarnię od kuchni, ciesząc się smakiem i zapachem naszych pączków na wyciągnięcie ręki.

Zapraszamy do współpracy!