Dobra Pączkarnia- pączki z tradycją, nadziane ze smakiem
Codziennie wysmażają dla nas tysiące pączkowych specjałów- świeżych, smacznych, ręcznie wyrabianych na miejscu.
Pączki ze „Dobrej Pączkarni” wyróżnia coś więcej niż puszyste delikatne ciasto i bogate nadzienie. Dlaczego pączki ze „Dobrej Pączkarni” są takie pyszne? Ich sekret tkwi w niezmiennie wyjatkowym smaku, który powstał z połączeniea pasji i tradycji. W każdym pączku znajdziemy miłość i dbałość o składniki najwyższej jakości. Pączki sa ręcznie wyrabiane, nie zawierają sztucznych dodatków ani konserwantów.
„Dobra Pączkarnia” została założona w 1989 roku w Szczecinie, później rozrastała się na kolejne miasta. 28 listopada 2018 roku, w końcu dotarła do Płocka. Od tamtego dnia przy ulicy Królewieckiej 22 stoją niekończące się kolejki, zapach dochodzące zza witryny wciąż przyciągają ludzi. Biała czekolada z jagodą. nutella, tradycyjna róża a może budyń z wiśnią – to tylko niektóre z niesamowitych smaków pączków, które można nabyć przy Królewieckiej 22. W ofercie jest aż 50 różnych smaków!